keskiviikko 30. toukokuuta 2012

kissat ja vauva on toimiva kombo

pulleropojat <3

Vauva ja kissat ovat tulleet toimeen paljon paremmin kuin odotin. Jännitin kovasti, mitä mieltä kissat vauvasta ovat ja pelkäsin mustasukkaisuutta, mutta kaikki onkin mennyt paremmin kuin hyvin. Turo eli tämä pullero raitapaita pitää etäisyyden vauvaan, välillä käy vähän nuuhkaisemassa, mutta muuten lähinnä teeskentelee, ettei täällä mitään vauvaa edes ole. Tosin tuosta hoitopöydältä Turon löytää nukkumasta 4/5 kerrasta kun menee vaihtamaan Okolle vaippaa ja ensin saakin suorittaa pienen häätöoperaation. Ylläolevassa kuvassa Turo pitkin hampain suostui siirtymään hoitopöydän vieressä sijaitsevalle hyllylle ja kävi siihen maate.

Hilda sen sijaan on vähän sosiaalisempi ja etenkin aamuisin se tahtoisi hirmuisesti halailla ja puskea Okkoa. Sen kanssa täytyy olla hitusen varovaisempi, kun se usein osoittaa rakkautensa tarpomalla terävillä kynsillä ihmisten päällä, ja luonnollisesti en halua sen rakkaudellaan satuttavan Okkoa. Toisinaan se pesee Okon hiukset, mikä on kyllä varsin kätevää.

mitä sää teet?
Ikäväkseni en kyllä ehdi huomioida kissoja ihan niin paljon kuin ennen lasta, mutta onneksi niitä ei se niin hirveästi haittaa. Ja kunhan Okko kasvaa ja muuttuu vähän omatoimisemmaksi, niin eiköhän noiden kissojenkin kanssa ehdi temmeltää paremmin. Ja voihan nämä yhdistääkin, tänään ajateltiin lähteä valjastelemaan Turon kanssa Okko kantorepussa.

2 kommenttia:

  1. Meillä kanssa tyttö kissat ei ollu milleskään kun vauva tuli. Nyt kun meillä on viikon ollut kollinpenikka niin kiinnostunut on vauvasta, mutta nopeasti oppinut että mikä lelu on vauvan ja väistää. Yksi päivä läppäsi ilman kynsiä tyttöä varpaista kun niin ihanasti heluivat sitterin reunan yli, niin sitten sai kissa vähän kyytiä :D

    VastaaPoista
  2. Meidän myös kissat on aivan ihanasti suhtautuneet. Eli eivät juuri mitenkään. Alkuun molemmat oli kans silleen, että ei täällä mitään vauvaa ole, sitten Pallo meni välillä lattialle T:n viereen pötköttelemään ja pesemään hiuksia. Nyt Kerttu käy välillä puskemassa mutta yleensä lähtee karkuun, kun on jo oppinut että lähestyvä vauva ei tiedä mitään hyvää. Olen kyllä yrittänyt opettaa silittämään nätisti... Pallo sen sijaan antaa nujuuttaa ja olen jopa herkistellyt koska mielestäni olen havainnut heidän välillään alkeellista leikkimistäkin :D (eli T:lla on joku kissan lelu suussa tai sormissa, tai se heiluttelee raapimispuussa olevaa köyttä, jolloin Pallo luulee että sen kanssa leikitään ja kyttää vieressä :').

    VastaaPoista