torstai 17. toukokuuta 2012

kolme kuukautta (vähän myöhässä)

Lapsellani on tassut!
Okko on jo reilusti paranemaan päin. Yskä enää vaivaa, muttei sekään pahalta kuulosta. Ihanaa, että meidän iloinen vauvamme on täällä taas! En ollut hoksannutkaan, miten selkeästi Okolla on jo jonkinlainen luonne ennen kuin se muuttui erilaiseksi. Lapsen ensimmäinen kertaa sairaana oli ihan karseeta, toivottavasti se nyt pysyy terveenä jatkossa. Okko tosin oli kipeänä niin paljon helpompi saada nukkumaan. Tänään hän on taas näyttänyt hurmaavaa yliväsynyttä puoltaan, kun eihän toki käy laatuun semmoinen, että heti voisi nukahtaa, kun väsyttää. No, ei se tahallaan semmoista.

Viime viikolla Okko tosiaan täytti kolme kuukautta. Neuvolassa Okon mitat olivat 62cm ja 6585g. Hienosti hän siis kasvaa ja muutenkin on vissiin ihan hyvin kehittynyt. Viime torstaina matkattiin Sastamalaan tapaamaan Okon isovanhempia isänsä puolelta. Matka sujui hyvin, Okkohan on jo kokenut matkailija, ja minäkin alan olla varsin kokenut parkkipaikkaimettäjä. Okosta kovasti tykättiin, kuinkas muutenkaan. Anoppikin kävi esittelemässä pojanpoikaansa koko korttelille.

Otin etupenkiltä käsin kuvan, että joko se nukkuu. Ei vielä nukkunut.

Parkkipaikkaruokailun jälkeen odoteltiin isää kebabbilasta

Poijjaat isähenkilön lapsuudenkodissa

Pitäisi leikata tuo Libero-lappu pois tuosta lelusta, se on ärsyttävä

Odoteltiin, kun anopin kaveri roplasi autoa kuntoon. Juurikasvulle voisi kai joskus tehdä jotakin.
Heinäkuussa mennäänkin sitten Espanjan mummulaan. Siitä tulee jännittävää. Voi kun sinne pääsisi teleportaatiolla!

4 kommenttia:

  1. Huihai! Teille tulee jännittävä ensimmäinen lento jälkikasvun kanssa. :) Ja ihana nähä tuota nalleasua käytössä. On se vaan sulonen. Tulukaa tänne toistekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo, jos vaan teleportti olisi vaihtoehto sen lentämisen sijasta... :D Ja tuun kyllä kesällä varmaan jossain vaiheessa Okon kanssa kahestaan käymään Kokkelsbyssä :).

      Poista
  2. ÄLÄ VAIN LEIKKAA SITÄ LAPPUA LELUSTA!!! Se on jonain päivänä ainut syy, miksi poika on koko lelusta kiinnostunut :)

    VastaaPoista