lauantai 7. huhtikuuta 2012

ensimmäinen matka

Eilen tapahtui Okon ensimmäinen pidempi automatka, kun käytiin koko perheen voimin Kokkolassa pyörähtämässä. Tarkoituksena oli lähteä aamulla yhdeksältä ajelemaan, ja pääsimmekin jo kymmeneltä matkaan vain tunnin myöhässä aiotusta, mikä oli meidän tapauksessa varsin hyvin. Yleensä kun ollaan aina myöhässä, etenkin nyt kun meillä on vauva. Aikataulu oli kuitenkin joustava, joten mitään hirveätä ei tuo tunnin myöhästyminen aiheuttanut.

Matkalla autoon

Niinpä lähdimme köröttelemään kohti Kokkolaa. Matka sujui hyvin, vaikkakin mukava sää vaihtui kamalaan loskasohjoräntäsateeseen Perhossa ja Vetelissä Okolla meni hermot ja piti pitää ruokintatauko. Selvittiin läpi sohjon kuitenkin ja Kokkolan lähestyessä alkoi aurinkokin paistaa.

Nukkuva matkaaja

Isämies oli kuskina

Äiti-ihminen oli vähän liioitellun innostunut

Ennen Perhon räntäsohjokauhua
Kokkolaan saavuttuamme menimme ensin tapaamaan Okon kummitätejä ja Emmiä. Toinen täti napattiin mukaan ja käytiin syömässä ABC:llä, joka oli ainoa paikka auki Kokkolassa pitkänäperjantaina. Okko oli oikein mallikkaasti, killitteli vaan turvakaukalostaan eikä ollenkaan pistänyt pystyyn karjumisshowta, jota itse osasin odotella. Sieltä menimme matkamme pääkohteeseen eli isoisäni luo, hän kun ei ollut vielä lapsenlapsenlastaan ehtinyt tavata. Aika suorastaan riensi ja pari tuntia meni nopeasti. Kotiin lähdettiin ajelemaan viiden jälkeen ja vartin yli kahdeksan oltiin jo kotona. Paluumatkalla pysähdyttiin Perhossa juomahaku- ja imetyspaussilla, Äänekoskella Okkoa alkoi kiukuttaa, mutta pätevä äiti sai sokkona sujautettua tutin suuhun takapenkille ja näinpä autossa ei tarvinnut kuunnella karjumista läheskään niin paljon kuin etukäteen pelkäsin.

Veikko Aatami ja Okko Veikko Väinämö

Isompi käsi ja pienempi käsi
Kotona nukutti
Reissu oli niin kiva, että ehkäpä me tohditaan matkustaa Okon kanssa uudestaankin!

1 kommentti:

  1. Joo ja varsinkin tänne päin Suomea suuntaava matkailu on suotavaa! <3

    VastaaPoista