torstai 5. huhtikuuta 2012

söpöydestä ja vauvan vaatettamisesta


Yllä on video Okko-vauvan aivastuksesta. Tuitui miten söpöä. Aikuisen aivastus on ällöttävä, eikä kukaan normaali kuvaisi siitä videota. Kuitenkin vauvan aivastus on söpö. Samoin kuin kissanpennun. Aivastavista kissanpennuista löytyy paljon videoita youtubesta.

Lajittelin pari päivää sitten vaatehuoneesta lisää vaatteita Okon lipastoon. Oli kuin shoppailemassa olisi käynyt, vaikka ei tarvinnutkaan mennä vaatehuonetta pidemmälle. Ihanaa saada nyt käyttöön ne suloiset vaatteet, joiden hamstraamisen aloitin jo alkuraskaudesta. Suunnitelmanani tosin oli, että nämä vaatteet olisivat tulleet käyttöön hitusen myöhemmin, kun en osannut ihan ennustaa, että mukula kasvaisi noin nopeasti. Parin kuukauden päästä loppuu vaatteet tätä menoa. Tosin sehän tarkoittaa vain sitä, että sitten niitä saa hankkia lisää. On hyvä pystyä suuntaamaan materialistiset mielihalunsa johonkin tärkeään ja tarpeelliseen.

Vauvanvaatteita löytyy paljon käytettynä ja useimmiten ne ovat vielä hyväkuntoisiakin, etenkin ne pienimmät koot, kun ne eivät montaa kertaa päälle ehdi. Hyvin pieni osa Okon vaatteista on uutena ostettu ja nekin on yleensä alennusmyynnistä löytyneitä aarteita. Kirppikselle lähteminen voi olla vähän vaivalloista, mutta huuto.net on vauvanvaateshoppailijan hyvä ystävä, vaikkakin nykyään monet myyvät myös facebook-kirppiksillä. Facebook-kirppikset ovat kyllä omasta mielestäni varsin kuppaisia ja raivostuttavia (varaan tän mutta en sitten haluakaan ostaa tätä ja hei et sä voi laittaa kuvia seinälle kun tuolla kansiot nillinnillin), joten huutista suosin silti.

Vauvanvaatteissa pidän kirkkaista väreistä ja selkeistä kuvioista. Okolla onkin paljon eläimellisiä vaatteita, löytyy koiria ja elefantteja ja kissoja ja pöllöjä ja pingviinejä ja leijonia, näin muutamia mainitakseni. Erityisemmin en välitä hempeistä väreistä ja Okolta löytyykin vain ihan muutama vaaleansininen vaate. Sen sijaan paljon löytyy kirkkaanpunaista, oranssia, keltaista, vihreää ja ruskeaa. Mielestäni vauvasta ei tarvitse värikoodin avulla pystyä päättelemään lapsen sukupuolta.

Huomenna lähdemme Okon ja Okon isän kanssa käymään Kokkolassa päiväreissulla näyttämässä Okkoa isovaarille ja isomummupuolelle. Samalla reissulla treffataan Okon kummitätejä ja muita ystäviäni. Jännityksellä odotan, miten kolmen tunnin ajomatka menee. Toivottavasti Okko nukkuu koko matkan, niin kuin se yleensä autossa tekee auton liikkuessa (liian pitkät liikennevalot aiheuttavat byy-yy-yyyäää-ÄÄÄÄ-ääniä). Puolimatkassa varmaan pysähdytään tankkaamaan maitoa, mikäli sille on tarvetta, mutta toivon mukaan muuten matka sujuu leppoisasti.

Hyvää pääsiäistä kaikille lukijoille (eli niille kolmelle plus mun äidille)! :)

1 kommentti:

  1. Hyvää matkaa Kokkolaan ja terveisiä kaikille, ajakaa varovasti!

    VastaaPoista