torstai 12. huhtikuuta 2012

Lapsi kasvaa

Okko 5 päivää
Okko 2 kuukautta


Maanantaina Okko täytti jo kaksi kuukautta. Hurjaa, miten nopeasti aika kuluu! Viimeisen kuukauden aikana Okosta on tullut sosiaalinen hassuttelija. Hän tykkää, kun hänelle juttelee ja parhaansa mukaan hän vastailee. Huomaa, miten hän nauttii saamastaan huomiosta.

Ylläolevissa kuvissa Okko nukkuu sylissäni imetystyynyn päällä (hengailee paraikaa samassa asennossa samassa paikassa). Toisessa kuvassa jalat eivät enää mahtuneet kuvaan. Huomenna käymme neuvolassa ja sitten saadaan tietää tuoreet mitat. Jokohan on mennyt 60cm ja 6kg rikki? Ensimmäinen ehkä, jälkimmäinen ei varmaan ihan. Lisäksi saadaan ensimmäinen rokote. En kovin innolla sitä odota, kun monille siitä on seurannut kitinää ja huonoja öitä ja niitä meillä on kyllä ihan omasta takaakin. Viimekin yönä kolmen jälkeen torkuttiin vain lyhkäisiä pätkiä.

Okko tuntuu löytäneen kätensä. Se tuijottelee niitä, juttelee niille ja laittaa niitä suuhun. Leikkimatolla se huitoo leluja, Okon isän mielestä siitä tulee nyrkkeilijä, kun se niin kovasti niitä huitoo. Ja minun kun piti kasvattaa pojastani puunhalaaja! Ehkä peli ei ole vielä ihan menetetty.

1 kommentti:

  1. Teillähän on vielä pieni poikanen :P Meillä ollaan rikottu jo 70cm, ja kymppikin kiloissa varmaan menny jo rikki :) Mun blogista löytyy Lukan mittoja neuvolakortista kopsattuna (paljon muuta sieltä ei vielä löydykään..), jos haluat vertailla :)

    http://lifeispurrfect.blogspot.com/

    VastaaPoista