sunnuntai 23. syyskuuta 2012

karjumisia ja semmoista

Okko tekee aktiivisesti viidettä (ja ehkä myös kuudetta) hammasta. Se näyttää yrittävän kerätä koko sarjan jo piankin. Erätaukoa pyytää äiti.

Eilen käytiin anoppilassa eli Okon mummulassa. Okko, joka on aiemmin ollut aina varsin mutkaton matkaaja, karjui paluumatkalla 45 minuuttia täyttä kurkkua. Ei auttanut pysähtyminen eikä rauhoittelu eikä syöttäminen eikä vaatteiden vähentäminen eikä lisääminen. Karjumiseen syynä taisi olla hampaiden lisäksi kellonaika. Oli jo sen verran myöhä, että kotona Okko olisi nukkunut, eikä se nyt jostain syystä meinannut autossa nukahtaa millään, vaikka yleensä se autossa nukkuukin ihan hyvin. Opittiinpa tästä, että ei kannata matkustaa Okon kanssa päiväreissulle mihinkään, jos paluu sijoittuu noin myöhäisille tunneille. Etenkään, jos ilmassa on hammashässäkkää. Etenkään ilman Panadolia. Muuten matka meni hyvin, mutta tuosta kotiinpaluusta jäi hieman paha maku suuhun. Toivottavasti jatkossa matkustus menee sujuvammin, ensi kuussa olisi tiedossa visiitti Kokkolaan.

Zumba-kapula

Okko ja isoäitinsä käsi

Kädet vispaili

Tässä vielä pari videota tältä päivältä. Jälkimmäisestä olisi tullut pidempi, ellei tuo hiekkalaatikko olisi ollut Okon mielestä liian kiinnostava.


1 kommentti:

  1. Hienosti Okko menee jo eteenpäin! :) Ihan t varmaan konttaa jo täysillä, läpsläps vaan.

    Toivottavasti hampaat ei aiheuta enää kiukkuja.

    VastaaPoista