keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Okon ensimmäinen joulu

Vuosi sitten jouluna Okko oli vielä sikiö. Okko potkiskeli paljon ja hengaili ihan kiinni kylkiluissa. Sinä jouluna Okko sai kuitenkin jo ensimmäiset lahjansa, pari pehmoeläintä, joista pehmoinen ensipupu on Okon rakkain tai oikeastaan ainoa hyväksymä unilelu. Lisäksi Okko sai maistella lapsiveden kautta kaikenmoisia jouluherkkuja. Olihan Okko siis viime joulunakin jo olemassa, vaikkei meistä kukaan ollut häntä vielä tavannutkaan.

Turpeampi joulumuori

Tänä jouluna Okko sen sijaan mennä viipotti kontaten ja kärryä vasten kävellen ympäri kämppää ja nautti saamastaan huomiosta. Okko maistoi jouluruuista riisipuuroa, porkkana- ja perunalaatikoita, joululimppua sekä suklaakonvehtia. Viimeisintä näistä ei kyllä tarkoituksella annettu Okolle, minä kun olin ajatellut, että Okko saa tuollaisia herkkuja maistella ehkä joskus viisivuotiaana sitten, mutta kissat olivat pudottaneet konvehtirasian pöydältä lattialle ja Okko löysi sen ensin. Google kertoi, että vaikka suklaata ei näille pienille suositella, niin ei sen pitäisi onneksi siihen kuolla. Lahjojakin Okko sai, niitä tuli mukavan maltillinen määrä, kun eihän Okko vielä niin hirmuisesti noita paketteja osannut arvostaa. Kaiken kaikkiaan oli kiva joulu, vaikka nyt tuntuukin, että saa kyllä loppua jo koko joulu ja arkeenpaluu koittaa.

Ensi joulusta tulee varmaan vielä lystikkäämpi, kun sitten Okko jo ymmärtää koko touhusta enemmän. Tässä vielä jouluinen kuvapläjäys.Piparibeibi

Viime hetken joulumoppaus, selkäkyytiläinen ja idiootin näköinen emohenkilö

Kymmenes hammas tuli joululahjaksi, sen ansiosta sormet menivät suuhun

Kissa ei niin huomiosta nauttinut

Limppu oli sitten hyvää

Tänne se paketti!

Paras lelu oli kuitenkin mummun varpaat

Okko järjestää


Joulupukki toi Okolle pulkan, ja sitä mentiinkin heti joulupäivänä kokeilemaan, kun pakkastakaan ei ollut liikaa.

Vähän veti vakavaksi

Mutta alkoi se hymyilyttääkin
Kiikkumassakin käytiin, se oli kivaa

Hangessa pönötti hän

Hei, täällä voi kontatakin!2 kommenttia:

  1. Ihana pikku piparipoika! Yritetään viettää ens joulu yhdessä, joko Suomessa tai tehän voisitte tulla Espanjaan viettämään vähä erilaista joulua =)

    VastaaPoista